Despre tabloul canvas

Despre tabloul canvas

Tabloul canvas

Tabloul canvas este realizat dintr-o panza din bumbac calitativ, groasa de 350g/mp. Panza se intinde pe un sasiu din lemn cu o grosime de aproximativ 2 – 2,5 cm. Panza se imprima cu o imprimanta speciala cu jet si culorile sunt vii si de efect. Tiparim panza de canvas cu cerneluri originale, premium si safe (non-toxice). Dimensiunile in care poate fi realizat tabloul canvas variaza de la 30 x 30 cm pana la 100 x 200 cm astfel ca exista o multitudine de spatii pe care tabloul canvas le poate infrumuseta. Tabloul canvas poate fi realizat si in varianta de Multi-canvas. Varianta de Multi-canvas inseamna o serie de 3-5 tablouri dispuse succesiv pe perete care formeaza o singura imagine.


Exemple de tablouri canvas printate. Sursa foto: Unsplash.com

Cu ce se poate imprima tabloul canvas?
Cu orice imagine doresti. Fotografii de familie, peisaje, compozitii abstracte, absolut orice imagine. Daca ai o imagine preferata pe care ai dori sa o faci tablou, noi o transformam intr-un tablou canvas. Daca doresti o imagine aleatorie, cu un peisaj sau orice altceva, trimite-ne imaginea si noi o tiparim.

Cat rezista printul pe un tablou canvas?
Producatorul de cerneala anunta ca rezistenta cernelii pe panza este de pana la 60 de ani.

Pot sa inramez tabloul daca nu vreau sa ramana pe sasiu?
Poti inrama tabloul cu sasiu cu tot. Singura conditie este ca rama sa fie suficient de groasa cat sa acopere cei 2-2,5 cm de sasiu.

Cum pot afla cat costa un tablou canvas?
Intra la pagina de Tablou canvas personalizat aici. In pagina, alege dimensiunea pentru care doresti sa vezi pretul. Dupa ce o selectezi, pretul va fi afisat.

Cum pot comanda un tablou canvas?
In pagina produsului, dupa ce selectezi dimensiunea dorita, apasa pe butonul Adauga in cos si poti face comanda direct de pe site.

Unde incarc imaginea pe care o vreau tiparita pe canvas?
Dupa ce plasezi comanda, la checkout vei gasi o sectiune de incarcare a imaginii dorite. Acolo incarci imaginea si apoi finalizezi comanda.

Cum ajunge la mine tabloul canvas personalizat?
Dupa ce il tiparim, il ambalam si ti-l expediem prin curier, cu transport gratuit.

Daca ai alte intrebari, te putem ajuta. Scrie-ne un mail la comenzi@printador.ro.

Admin Printador

Printador folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii